ZAŠTO ŽIVOTNI PROSTOR IMA VAŽNU ULOGU U RADU NA SEBI

Eko Rei praktičarima je poznato da do narušavanja zdravstvenog stanja i opadanja kvaliteta života dolazi kroz uticaj destruktivnih energija stvorenih, pre svega, mislima i emocijama ljudi.

Prostor je bazen, bunar i skladište takvih energija koje neminovno ostvaruju snažno destruktivno dejstvo na svaki aspekt ljudskog bića. Stoga su čišćenje, isceljenje, reprogramiranje, energetska reorganizacija i regeneracija prostora jednaki isceljivanju svakog ljudskog bića koje boravi u tom određenom prostoru, a takođe označava i mnogo kvalitetniji život, što podrazumeva harmonične odnose i povećanje nivoa uspešnosti na svim poljima.

 

Ako na trenutak usmerimo svoju pažnju na naš unutrašnji doživljaj, kada se nalazimo bilo u svom, bilo u tuđem prostoru, svako od nas može da registruje određene suptilne reakcije svog fizičkog tela kao i na drugim nivoima tela poput prijatnosti ili neprijatnosti, nemira ili zadovoljstva izazvane boravkom u tom okruženju. Ponekad se nađemo u prostoru koji naizgled deluje savršeno, čisto, uređeno, opremljeno lepim nameštajem, ali se u takvom prostoru ne osećamo uvek opušteno i prijatno. S druge strane, postoje prostori koji ni po čemu nisu posebni, čak naprotiv, izuzetno su skromni, ali daju osećaj harmonije. To nije ništa drugo nego uticaj energija u prostoru na nas. 

 

Svaki prostor sačinjava skup energija koje mi proizvodimo u njemu. Svaka misao, svaka emocija i svaka reč koje su u prostoru izgovorene, doživljene ili ispoljene zauvek ostaju tu i nastavljaju svoje delovanje u skladu sa kvalitetom svojih vibracija – negativno ili pozitivno.

Vrlo često na nas utiču ne samo naše unutrašnje energije, nego spoljašnje, tj. energije prostora u kojima živimo ili radimo. Skoro je nemoguće izbeći uticaj energija prostora na sebe jer uticaj energije prostora ukoliko je osoba duže vreme izložena uticaju takve energije, utiče na sve sfere života kao što je zdravlje, materijalna egzistencija, međuljudski odnosi, partnerski odnosi i drugo. Naše blagostanje i prosperitet u dovoljnoj meri zavisi od energija kojima smo svakodnevno okruženi i pod čijim se uticajem nalazimo. Skup tih suptilnih energija nikada ne napušta prostor spontano.

 

Naš životni ili poslovni prostor pamti energiju koju ostavljaju pojedinci za sobom. Često se dešava da nakon generalnog spremanja, da sve miriše i na svom je mestu, da su značajne oblasti u prostoru organizovane u skladu sa Feng Shui metodom, a ravnoteža i blagostanje i dalje zaobilaze dom i njegove ukućane.

Radi se o tome da prostor i dalje emituje niskofrekventnu energiju bez obzira na sve. Sve su to energije koje je svako ljudsko biće koje je živelo ili boravilo u prostoru stvorilo i ostavilo u njemu do danas. Naročito teške, mučne i nezdrave mogu biti energije do kojih je došlo nakon nekih tragičnih ili veoma negativnih događaja, kroz koje su prolazili oni koji su u njemu bili. Energije takvog kvaliteta su čvrste i već su se grupisale u određene formacije, koje su nalik blatnjavim energetskim sadržajima raspoređene u prostoru, te vrše svoje negativno dejstvo na ljude i na aspekte njihovog života, što nije lako popraviti redovnim spremanjem i neprestanim unošenjem pozitivnih enegetskih sadržaja.

 

Potrebno je sagledati prostor kao živo biće, pristupiti mu na taj način i shvatiti da on želi da se vrati u svoje pređašnje, čisto i mirom ispunjeno stanje. Prostor želi da vrši svrhu svog postojanja, a to je da bude poput energetskog punjača i zaštite za fizičko telo kao i druge nivoe tela čoveka. Svaki prostor na svetu pored uobičajenog fizičkog čišćenja, ima i potrebu za obaveznim energetskim čišćenjem, karmičkim čišćenjem, za isceljivanjem, reprogramiranjem i punjenjem visokofrekventne energije.

Kad je prostor u kom radite na sebi kroz meditacije i druge tehnike, harmonizovan i visokofrekventan, tada se javljaju pogodni uslovi za dalje podizanje svoje svesti, uspostavljanje unutrašnjeg mira i harmonije, zahvaljujući energiji prostora koja je podržavajuća za vaš dalji rast i razvoj. 

Da bi se obnavljala visoka frekvencija i čistoća energije prostora, svaki prostor na svetu pored uobičajenog fizičkog čišćenja, ima i potrebu za obaveznim energetskim čišćenjem, karmičkim čišćenjem, za isceljivanjem, reprogramiranjem i punjenjem visokofrekventne energije.

Energetski metod čišćenja, energetizacije i zaštite prostora omogućava upravo Eko Rei koji je poznat kao jedinstvena i sistematizovana grana Reikija koji neizmerno pomaže da se životni ili poslovni prostor iz temelja energetski očisti, energetizuje se i zaštiti se sa ciljem da osobe koje rade na sebi kroz meditaciju i druge tehnike nemaju prepreka u svom daljem razvijanju i podizanju svoje lične frekvencije i svesti.

akademija-alijansa-obuke-edukacije-obuka-edukacija-seminar-individualna-usui-reiki-kundalini-ekorei-andjeoski-kanalisanje-licnih-vodica-stepen-tretman-lecenje-inicijacija-registar-goran-krstic

Autor: Goran Krstić

Reiki Master Teacher

VIŠE O OBUCI EKO REI